
Julia Bober
- roślinne gotowanie
- ogrom cierpliwości
- konsekwencja w działaniu
Absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego na kierunku Dietetyka oraz studiów podyplomowych z psychodietetyki.
Zawsze uśmiechnięta i gotowa do działania. W swojej pracy szczególny nacisk kładzie na bardzo indywidualne podejście, co pozwala Pacjentom na długofalową zmianę nawyków żywieniowych. Zawsze dba o to, aby jadłospis był pyszny, pełen lokalnych produktów, bo sama kocha gotować! O zbilansowaną i zdrową dietę dba nawet żeglując.
- ponad 10 lat na diecie wegetariańskiej
- ponad 1000 godzin pod żaglami
- ponad 1000 wypróbowanych dań wegetariańskich
Członkini towarzystw:
- Polskie Towarzystwo Medycyny Stylu Życia
Ulubiona potrawa?
Sezonowe bowle w każdej postaci!
Gdzie podróżuje?
Tam gdzie tylko ją nogi poniosą! Miejsce, które zaparło jej dech w piersiach to Sanibel Island, ale zawsze powtarza, że plaża nad Jeziorem Dargin też jest niczego sobie 🙂
A co w wolnym czasie?
Spacery, rowery, wędrówki. W sezonie pod żaglami – tam czuje się najlepiej.
Wspólnie spełnimy Twoje marzenia o wymarzonej figurze!

