
Oliwia Pietrasińska
- empatia w pracy z pacjentami
- motywowanie innych do działania
- wegańskie gotowanie
Absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego na kierunku Dietetyka. Od najmłodszych lat związana ze zdrowym stylem życia, choć sama przeszła długą drogę, aby mieć zdrową relację z jedzeniem.
W swojej pracy na co dzień stara się zachęcać do zmian nawyków żywieniowych, ale z głową! Małymi krokami, nie w restrykcyjny sposób. Do pracy z pacjentem podchodzi niezwykle indywidualnie – dostosowując plany żywienia ściśle do stanu zdrowia, trybu życia i preferencji kulinarnych.
Chętnie pomaga osobom zdrowym, jak i tym zmagającym się ze zbędnymi kilogramami. Pod jej czujną opieką znajdują się również pacjenci z insulinoopornością, cukrzycą typu 2, chorobami tarczycy czy PCOS.
- ponad 10 lat na diecie roślinnej
- ponad 150 wypróbowanych różnych dań wegańskich
- ponad 200 napisanych stron do artykułów popularnonaukowych
- i chyba milion godzin w ruchu
Ulubiona potrawa?
Warzywne zupki z makaronem, wegańskie sushi, tajskie curry z dynią i jarmużem.
Gdzie podróżuje?
Kocha morze! Przede wszystkim nasze, polskie, choć ciepłe wspomnienia ma również z włoskimi plażami!
A co w wolnym czasie?
Ruch w każdym wydaniu – basen, siłownia, bieganie, spacery, taniec, joga, ale też cardio pod postacią sprzątania i zakupów 😀 Zawsze znajdzie coś dla siebie i zachęci innych do działania!
A jeśli zależy Ci na optymalnej formie sportowej, zadbamy o to, żeby twoja regeneracja była na najwyższym poziomie.

